VRS Brownells Hovden Long Range

22jun2019
23jun2019

From 07:00 until 16:00

Johan R / johanroyseland@live.com

Viking Rifle Series er den største Presisjons Rifle Serien i verden, utenfor USA. Denne sesongen består serien av 11 konkurranser fordelt på Norge, Sverige, Danmark og Finland.
Presisjons Rifle Skyting er praktisk langholdsskyting, der ingenting er standardisert. Øvelsene kan være forskjellige på hver eneste konkurranse. Forskjellige skytestillinger, forskjellige avstander, forskjellige skytetider. Alter opp til arrangør. Det blir tilpasset terrenget der konkurransen blir arrangert.
VI VIL GJERNE HA MED LOKALE SKYTTERE!!
Det er ingen formelle krav til skytterne, annet at de har ei rifle, ett kikkertsikte, har lyst til å lære noe, og vil bli bedre skyttere. Men vi har begrensinger på kaliber. Ingeting over .30 kaliber, eller hastighet over 950 /s er lov. Alle kan melde seg på! Gå til

www.vikingrifleseries.com/registration

og lag en konto der for å melde deg på! Det er også sånn at de 5 første damene og de 5 første juniorene som melder seg på, betaler ingen stevneavgift.
Alle andre betaler 1750 kroner for å være med på dette. Det inkluderer felles middag for alle på Lørdag kveld, og et FANTASTISK premiebord på søndag, der alle skyttere og de som jobber på stevnet kan vinne sinnsykt fine premier! Alt er trekkepremier. Vinnerne av skytingen får et trofe samt heder og ære, mens absolutt alle deltakerne er med på premietrekningen. Vi har premier for langt over 100 000,- kroner! Kikkertsikter, riflestokker, karbonfiber tripods, rifleløp, flere stokker, flere løp, og alt mulig annet skyterelatert.
Det funker ikke å trykke "skal" på denne posten om du vil skyte.
Vi vil gjerne ha publikum også. Meld gjerne interesse ved å trykke "skal" om du er interessert i å se på. Alt som kreves er hørselvern.
Skytingen vil foregå på Fjellvåken Skytesenter, og ved Breivevatnet. Skytingen begynner 0800 både på Lørdag 22, og Søndag 23Juni. Avstandene vil være fra ca 200 meter og forbi 1000 meter! Og dette er faktisk innen rekkevidde for de alle fleste med ei jaktrifle og et kikkertsikte!
6,5x55 er det mest brukte kaliberet til denne type skyting i Skandinavia..308 Winchester, 6.5 Creedmoor og .260 Remington er andre populære kaliber.
Fra 13 Juni vil Johan Røyseland være på Hovden for å rigge blinker og gjøre klart til stevne. Da vil det være mulig for interesserte å få prøvd seg, og få instruksjon og innføring i denne sporten. Ta kontakt på 46836076 eller johanroyseland@live.com

Legg igjen en kommentar